Dalīties „Adidas Runners treniņš ciemos pie Sportland“

Adidas Runners treniņš ciemos pie Sportland

Turpinot gatavošanos Lattelecom Rīgas maratonam, 25. martā aicinām uz īpašu treniņu meža takās – ciemosimies pie mūsu draugiem Sportland T/p Alfa un izskriesim turpat blakus esošo Biķernieku mežu!

Treniņu vadīs skrējējas Anita Kažemāka un Zanda Zariņa Rešetina, kas ar svaigām zināšanām un sauli krūtīs tikko atgriezušās no treniņnometnes Portugālē. Ar dāmām vairākās tempa grupās izskriesim meža takas un kalniņus.

Savukārt adidas Runners Rīga treneri Madara Muižniece un Dins Vecāns palīdzēs visiem programmas My First Run censoņiem, kuri gatavojas savam pirmajam startam 6 km vai 10 km distancēs.

Neatstājiet mājās mazos ziķerus – par jauno skrējēju paaudzi svētdien rūpēsies Rimi Bērnu dienas treneris Kārlis Birmanis.

Treniņu atklāsim plkst. 10.00 Sportland veikalā. Prezentēsim gan šī gada oficiālos maratona skriešanas kreklus ar mākslinieka Gustava Kluča “Daugavas sargu” jeb Lāčplēsi, gan pavisam jaunu kreklu kolekciju, kas tapusi sadarbībā ar Sportland! Pačukstēsim, ka atjautīgākajiem būs iespēja sev vai draugiem izcīnīt jauno kreklu un citas balvas.

Laba ziņa tiem, kas komplektē savu maratona ekipējumu – visas dienas garumā skriešanas inventārs Sportland veikalā būs pieejams par īpaši draudzīgām cenām.

Treniņa laikā Sportland teltī varēsiet droši atstāt visas mantas un liekās drēbes, un pēc treniņa uzkavēties pie siltas tējas.

Kas: adidas Runners treniņš ciemos pie Sportland
Kad: šo svētdien, 25. martā, plkst. 10.00
Kur: T/p Alfa, pulcēšanās pie Sportland telts (skat. karti)

Kā jau ierasts, visi treniņi notiek bez maksas. Pievienojies!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Saistītie raksti

Nākamais raksts:

Polar Spinning Class - Nike Training Day

Skaties tālāk, lai uzzinātu vairāk